Oplossingen voor bruggen, spoorwegen en wegen

De kloof voor duurzame betonbouw overbruggen

Voor betonnen bruggen, snelwegen en spoorwegen zijn hoogwaardige hulpstoffen voor beton vereist die direct vanaf het begin instaan voor een uitstekende lange-termijn weerstand tegen scheurvorming, krimp en roestvorming.

De steeds hogere eisen voor snellere bouw en een lange nuttige levensduur stelt de ontwerpers en ingenieurs voor grote uitdagingen, daar de constructie worden blootgesteld aan een grote verkeersdruk, extreme weersomstandigheden en aantasting door omgevingselementen zoals chloriden en sulfaten.

Het Master Builders Solution handelsmerk van BASF biedt de nieuwste polymeertechnologie voor een hoge kwaliteit, hoge sterkte en flexibel inzetbaar beton. Onze eersteklas technische ondersteuningsteams bieden maatwerkoplossingen door de juiste hulpstoffen en geoptimaliseerde mengselsamenstellingen voor het beton te maken om voor de beste balans tussen duurzaamheid en stortingsgemak in te staan.

MasterGlenium: hoogwaardige waterreduceerders.

MasterLife: roestwerende hulpstoffen.

MasterSet: versnellers en vertragers.

MasterPel: waterbestendige, anti-kalkaanslagmiddelen.

Master X-Seed: geavanceerde betonhardingsversneller.

Intelligente oplossingen - diagnose, reparatie en bescherming

Master Builders Solutions van BASF heeft een uitgebreid assortiment van optimale reparatie- en beschermingsoplossingen die in het bijzonder gericht zijn op de uitdagingen die zich voordoen bij brug renovatie, -onderhoud, -conserveringen en nieuwbouw.

Ons productassortiment wordt ondersteund door een wereldwijde gemeenschap van BASF-bouwspecialisten wiens expertise rust op ruim 100 jaar ervaring in de bouwnijverheid. Wij nemen contact met u op om maatwerkoplossingen aan te reiken voor de succesvolle resultaten van uw brug reparatie- en brugbeschermingsprojecten van begin tot eind, die de constructie voor de toekomst gezond houden.

Van roestpreventie en -beheersing tot betonherstel en scheurreparatie, de Master Builders Solutions producten zijn ontwikkeld om de constructieve soliditeit en esthetiek van de brug te herstellen. Wij werken met u samen om de hoofdoorzaak van de schade te doorgronden teneinde snel het volledige draagvermogen van de brug te herstellen, de levensduur ervan te verlengen en de sterkte van het beton en de architectonische elementen te verhogen zodat hij snel weer in bedrijf genomen kan worden.

Toepassing van de Master Builders Solutions beschermcoatings en oppervlaktebehandelingen kan de achteruitgang van betondekken door verkeerserosie, waterindringing, dooizouten en vorst-dooicycli worden tegengegaan. Hieronder vallen hoogwaardige waterafstotende middelen en dunne polymeerdeklagen die chemisch reageren met beton om een onzichtbaar coating te creëren.

MasterProtect

MasterEmaco

MasterInject

Aangietoplossingen die beweging weerstaan

De cementgebonden, epoxy- en polymeer grout oplossingen van Master Builders Solutions zijn ontwikkeld met het oog op hun toepassingsgemak, duurzaamheid en hoge-rendementseigenschappen. De vloeibare hoge-sterkte grout producten die werden ontwikkeld voor segmentbruggen en -spoorwegen zorgen voor de naspanning, constructieve stabilisering en precisie-uitlijning van de onderdelen.

Aangietmortels ontwikkeld voor de injectie en betonhechting, ter verankering en ter bescherming van de stalen tuien tegen roestvorming, zorgen voor een totale draagondersteuning voor elk component of segment. Met hun hoge duurzaamheid kunnen ze extreme omstandigheden en temperaturen aan, zoals bijv. vorst-dooicycli en typische zeeomstandigheden.

MasterFlow

Bodemconsolidatie voor bruggen, spoorwegen en gewone wegen

Lees meer over onze wisseloplossingen


Downloads

Fluid Concrete in the Precast Industry Advanced Admixture Solutions

pdf (1,39 Mb)

MasterFiber Solutions for Alternative Reinforcement

pdf (2,68 Mb)

MasterFinish making the Difference to Concrete Aesthetics and Appearance

pdf (667,75 Kb)

MasterGlenium SKY Solutions for High Performance Concrete in the Ready-Mix Industry

pdf (2,24 Mb)

MasterKure Making the Difference to Concrete Performance and Durability

pdf (953,53 Kb)

Stay connected with Master Builders Solutions

pdf (7,12 Mb)