Oplossingen voor het onderwijs

BASF en zijn Master Builders Solutions handelsmerk legt de fundering voor succesvol onderwijs  aan door  optimale naadloze vloersystemen voor basisscholen, hogescholen, universiteiten en peuterspeelzalen aan te bieden.

De MasterTop polyurethaan vloersystemen van BASF, zijn na uitharding uiterst duurzaam en volledig naadloos dit geeft een uitstekende reinigbaarheid. Deze veelzijdige en duurzame decoratieve vloersystemen zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren om positieve leeromgevingen te scheppen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook aan een verscheidenheid van technische en milieu-eisen voldoen. Hierbij gaat het onder meer om weerstand tegen chemicaliën, slijtvastheid, comfort, geluiddemping door vloergeluidisolatie, slipvastheid en, zo nodig, antistatische eigenschappen.

In gevallen waar intensieve schoonmaak met gebruik van heet water, stoom en chemische reinigingsmiddelen worden toegepast, zoals bijv. in bedrijfskeukens, is ons uitzonderlijk duurzame Ucrete vloersysteem de ideale keuze.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of modernisering van bestaande voorzieningen, de lange levenscyclus en snelle installatietijden van BASF vloersystemen maken deze tot een voordelige en efficiënte oplossing.

MasterTop

Ucrete