Oplossingen voor woongebouwen

 

Balkon-, terras- en galerijvloeren

Brochure Balkon- en galerijvloeren 

Waterdichting doet ertoe, BASF levert oplossingen voor de volledige bescherming van uw gebouw

Master Builders Solutions van BASF levert complete waterdichtingssystemen die het interieur van uw gebouw beschermen.

Goede waterdichting of waterbestendigheid is een belangrijke factor om een lange levensduur, efficiënt energieverbruik en het comfort van een gebouw te waarborgen. Onze hoog-presterende waterdichtingstechnologieën kunnen gespoten of met de hand aangebracht worden en functioneren nadat ze zijn uitgehard als monolithische, volledig vastgehechte, flexibele barrières tegen water en vocht, die het beton en het interieur beschermen.

Omdat voor alle constructie-assemblages verbindingen vereist zijn, biedt BASF u een uitgebreid assortiment verzegelingsmiddelen die vrijwel alle constructieverbindingen kunnen behandelen. Deze verzegelingsmiddelen brengen stevige verbindingen tot stand waarbij wel beweging tussen twee of meer oppervlakken mogelijk is, maar die voorkomen dat water, vocht en verontreinigende stoffen in de constructie binnendringen. Deze duurzame verbindingen bieden langdurig weerstand tegen water en aantasting door chemicaliën en beschermen de soliditeit van de constructie, zelfs bij veel beweging en onder vochtige omstandigheden.

MasterSeal

 

Voortreffelijke verwerkbaarheid, sterkte en afwerking

Onder het Master Builders Solutions handelsmerk biedt BASF u een volledig assortiment technologisch geavanceerde hulpstoffen die betonfabrikanten bijstaan om sterke, duurzame, degelijke woningen te bouwen met een minimale milieu-impact en de sterkte om de plaatselijk heersende omstandigheden en temperatuurextremen de weerstaan.

Als wereldmarktleider op het gebied van de innovatie van bouwchemische producten, combineert het Master Builders Solution handelsmerk van BASF jarenlange expertise met technische ondersteuning om de juiste keuze te maken uit hulpstoffen van wereldklasse, teneinde de bouw te versnellen, de sterkte en verwerkbaarheid van het beton te vergroten en de totaalaanblik te verfraaien.

MasterGlenium: hoogwaardige waterreduceerders.

MasterRheobuild: hoogwaardige waterreduceerders met rheoplastische eigenschappen.

MasterPozzolith: waterreduceerders voor lagere-sterkte beton.

 

 

Betonherstel en -bescherming die de tands des tijd doorstaan

Waar we ook wonen, de renovatie van onze bestaande gebouwen levert een aanzienlijk rendement op investering op - zowel uit financieel, milieu- als uit emotioneel oogpunt.

Onder het Master Builders Solutions handelsmerk biedt BASF u markt-leidende producten die de constructieve soliditeit en waarde van de activa van onze klanten behouden. Van de fundering tot de balkons en plafonds, onze expertise staat in voor een lange levensduur en een snelle terugkeer naar de normale bedrijvigheid.

Onze reparatiemortels en beschermende coatings voor beton zorgen voor de eerste verdedingslijn tegen allerlei milieu-invloeden, herstellen het oorspronkelijke aanzien en brengen de kleur, de textuur en het leven terug in oudere constructies in de binnensteden.

Met onze in alle regio's van de wereld gesitueerde restauratiespecialisten bieden wij onze afnemers een unieke set herstel- en beschermingsoplossingen die zijn ontwikkeld om aan te sluiten bij uw plaatselijke omstandigheden.

 


Downloads

Producten