Video's

Hier vindt u al onze video's. Dit zijn handige how-to video's en informatieve clips over onze duurzame oplossingen voor herstellen en beschermen van beton, waterdichting en voegafdichting, decoratieve en industriële vloersystemen en toeslagmaterialen voor beton.

 

Corrosie stop nooit

MasterProtect 8500 CI is een zeer vloeibaar materiaal dat kan worden gespoten op allerlei nieuwe of reeds bestaande gewapend-betonconstructies zoals parkeergarages, bruggen en maritieme, industriële en residentiële gebouwen. Het is een revolutionaire mix van hoogwaardige silanen met een bijkomende corrosie-inhibitor die een superieure bescherming biedt, zelfs bij barsten die ontstaan na het aanbrengen.

Ucrete viert 50e verjaardag

Ucrete, de sterkste industrievloer ter wereld bestaat 50 jaar

Applicatievideo MasterEmaco S 5440 RS

Snelzettende, hogesterkte, krimpgecompenseerde reparatiemortel voor horizontale, verticale en boven het hoofd betonreparaties, ook bij lage temperaturen. Kalsse R4. Deze video toont hoe u deze mortel aanbrengt.

Solutions for Aerated Autoclaved Concrete

BASF Masterbuilders Solutions biedt een breed portfolio aan innovatieve oplossingen voor alle facetten binnen de gasbeton-industrie (AAC). Met MasterCast wordt een snellere en efficiëntere produktie mogelijk. Door toepassing van MasterCast kan de pre-autoclaaf periode ingekort worden. Er is minder water nodig in het mengsel, de verdeling van de afzonderlijke grondstoffen in het mengsel is beter en de rheologie wordt sterk verbeterd. Uiteindelijk resulteert dit in een versnelling van het gehele productieproces en een verhoging van de productiecapaciteit. Meer informatie over MasterCast.

 

MasterSeal 7000 CR - Spuitapplicatie

​Demonstratie van de spuitapplicatie van MasterSeal 7000 CR, het waterdichtings- en beschermingssysteem voor beton in de afvalwaterzuiveringsindustrie. Meer informatie over MasterSeal 7000 CR

Direct contact

Peter Michels

Peter Michels

Business Manager Admixture Systems

+31622523788

Sales Team Nederland

Sales Team Nederland

De experts van Master Builders Solutions in Nederland

Sales Team Be/Lux

Sales Team Be/Lux

De experts van Master Builders Solutions in België en Luxemburg